Vouwtent

Afmeting: 3mx6m

Vraag een offerte aan

Wilt u een tent die u eenvoudig kan opstellen en afbreken? Ga dan voor een vouwtent / plooitent. Deze tenten zijn zeer makkelijk in gebruik en staat binnen een paar minuten. Een festiviteit organiseren was nog nooit zo makkelijk! Daarnaast is de tent zeer compact te vervoeren. En dat terwijl het toch een hele degelijke tent is met dank aan het aluminium frame en de water- en winddichte zeilen.

Onze stevige en professionele vouwtenten zijn verkrijgbaar in een witte variant van 3 bij 6 meter. En wilt u een grotere oppervlakte bedekken? Dan zet u zo een paar plooitenten naast elkaar. Dit maakt dan ook dat de plooitenten veel worden gebruikt voor tuinfeestjes, beurzen, markten, evenementen en sportactiviteiten.

Verder zijn wij ook in staat om een feestelijke inrichting voor u te verzorgen. Denk aan een bar, statafels en ander meubilair. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankleding van de tent. Alles wordt voor u geregeld.

Wilt u een vouwtent huren? Of bent u benieuwd naar de bijbehorende kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

kijk ook eens in ons gamma feestmaterialen

TAFEL 80/180 CM

QUADRUM HOOG WIT RECHTHOEK 140X70CM

ZITPOEF-VIERKANT 120X120X45 WIT

STRETCH HOES BARTAFEL GRIJS

STOEL LIBERTY WIT

FRIGOBAK (L102, D58, H83) 300L 220V – 230W

BARKRUK LIBERTY ZWART

KLAPSTOEL SAMSONITE GRIJS

TAFEL 80/200 CM

BARKRUK LEDEREN ZITTING ZWART