Stretchtent

Afmeting: 10×7,5m | 10x15m

Vraag een offerte aan

Een stretchtent huren voor uw feest of evenement? Goed idee!

Of u nu een festival organiseert, gaat trouwen of een bijeenkomst plant, stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze zijn modern, sfeervol en zien er waanzinnig uit voor een gedenkwaardig evenement. Dankzij de flexibele opbouw zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk. Dit maakt dan ook dat onze klanten regelmatig voor een stretchtent kiezen.

Stretchtenten zijn enorm veelzijdig en worden op verschillende manieren opgezet. Zo wordt er een opvallende vorm gecreƫerd. Een stretchtent is de perfecte omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen: van een klein intiem feest tot een groot festival. Bij het opzetten van de tent wordt er altijd gekeken naar de individuele wensen en behoeften van het evenement.

Het is eveneens mogelijk de tent van een houten vloer te voorzien. Zo heeft u meteen een stevige ondergrond voor het feest en loopt u niet het risico dat het event plaatsvindt in de modder. Verder zijn wij ook in staat om een feestelijke inrichting voor u te verzorgen. Denk aan een bar, statafels en ander meubilair. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankleding van de tent. Alles wordt voor u geregeld.

Wilt u een stretchtent huren? Of bent u benieuwd naar de bijbehorende kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.