Stertent

Afmeting: 10m | 13m | 17m

Vraag een offerte aan

Deze prachtige sfeermaker is de ideale open feesttent voor uw party. De Stertent / Starshade zal uw feest een hoogwaardige klasse bieden met dank aan het stervormige geheel. Dit zorgt meteen ook voor de bijzondere uitstraling van deze luxueuze tent. We zien dan ook dat onze klanten de Starshade graag huren voor een familiefeest, huwelijksfeest, communie, beurs of bedrijfsfeest.

De stertent is beschikbaar in diverse afmetingen: 10 meter, 13 meter of 17 meter. Maar mocht dat niet groot genoeg zijn voor uw evenement, dan kan de stertent natuurlijk ook goed gecombineerd worden met een van onze andere tenten. Of u kunt er voor kiezen om meerdere losse stertenten naast elkaar te zetten voor een speels effect.

De starshade leent zich goed voor feesten en partijen. Met die reden kunnen wij de tent ook nog van verlichting voorzien. Op deze manier komt de stertent het beste tot zijn recht, waardoor u extra kan genieten van de charme van deze stervormige tent.

Daarnaast zijn wij ook in staat om een feestelijke inrichting voor u te verzorgen. Denk aan een bar, statafels en ander meubilair. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankleding van de tent. Alles wordt voor u geregeld.

Wilt u een stertent huren? Of bent u benieuwd naar de bijbehorende kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.