Ursus Tenten

Als u een (tent)feest of evenement wilt organiseren, heeft u een locatie en aankleding van de locatie nodig. Het organiseren van een event in een tent maakt het organiseren van een festiviteit al gauw mogelijk. Bovendien bent u op deze manier ervan verzekerd dat u uw gasten droog kan ontvangen.

Bij Ursus staan wij in voor uw gehele Project of Evenement, van tent tot inrichting. Van kleine tot grote festiviteiten. Wij kunnen ons volledig richten naar uw budget en wensen. Zo maken wij van uw feest of evenement een absoluut succes.

Wij bieden u een complete oplossing voor alle persvoorstellingen, bedrijfsfeesten, familiefeesten, communiefeesten, verjaardagen, opendeurdagen, huwelijken en andere events. Bovendien is het ook een ideale oplossing voor wanneer u geen restaurants, feestzalen en drankgelegenheden wilt of kan afhuren. Daarnaast kunt u ook een tent gebruiken als aanvulling op uw feestlocatie. Het is bijvoorbeeld ook een perfecte oplossing voor het rookverbod in etablissementen.

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? U kunt bij ons terecht voor feesttenten, kadertenten, pagodetenten, dome tenten, stertenten (starshades) en vouwtenten (plooitenten- accordeontenten).

Bij Ursus is het onze missie dat u achteraf terugkijkt op een geslaagd feest. Is dat waar u naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we de diverse mogelijkheden. Wij zorgen er voor dat de opdracht optimaal verzorgd wordt zodat u terug kunt kijken op een fijne feestlocatie, goede organisatie en een gedenkwaardige ervaring.